Ervaringen van anderen

 

HSP coach | Maaike Kruijsen

Een ontzettend lieve vrouw die je zelf aan het denken zet en je zo tot antwoorden laat komen die je zoekt.

Ik ben er ontzettend mee geholpen en kan nu mijn leven indelen zoals ik dat wil met mijn eigen grenzen en iedereen die mij in mijn waarde laat.

Fantastisch!

Gaby

Een tijdje geleden bij Maaike geweest en al heel snel werd duidelijk dat ik hoogsensitief ben!
Ik had het zelf al wel gedacht, maar Maaike heeft voor mij het kwartje laten vallen waar ik haar heel dankbaar voor ben!

Maaike is een warm en invoelend persoon wat het gesprek heel prettig maakt, je kunt daardoor eerlijk en open zijn.

Riek

Ik ben een aantal keren bij Maaike geweest en ze heeft mij op een heel prettige manier laten zien waar mijn valkuilen liggen.

Het was voor mij een hele stap om met iemand te gaan praten maar ik voelde me bijzonder op mijn gemak bij haar! Het was fijn om met iemand te praten die je precies begrijpt.

Leonie

Het coachingstraject met Maaike heeft voor veel bevestiging en nieuwe inzichten gezorgd. Door de gesprekken heb ik meer inzicht gekregen in eigen doen en laten en dit toe te passen in de praktijk.

Tijdens de gesprekken was de sfeer goed, wat vertrouwen wekt. Dit is natuurlijk erg belangrijk en fijn als dit op een natuurlijke manier gaat.

Anoniem

Ik heb bij Maaike de HSP basiscursus gevolgd. Erg nuttige cursus, waar ik veel van opgestoken heb. Fijn om ervaringen met anderen uit te wisselen, veel van elkaar het herkennen en handvatten te krijgen hoe om te gaan met je hooggevoeligheid.

Voor de cursus zat de hooggevoeligheid me vooral in de weg, door de cursus zie ik nu ook de positieve kanten.

Gail

Ik ben een aantal keer bij Maaike geweest en ik heb de cursus bij haar gevolgd. Maaike is lief, recht voor zijn raap (wat soms wel fijn is als je het zelf even niet meer weet), oprecht en heel erg zorgzaam en ze heeft humor.

Een vrouw die met beide benen op de grond staat en vanuit die kracht je met alle liefde helpt. Het is fijn om naar haar toe te gaan.

Skye

Maaike is een eerlijke, meevoelende coach met een hart van goud. Ze heeft een warme persoonlijkheid en je voelt je meteen op je gemak bij haar.

Ze kijkt met een open, frisse blik naar de situaties waar je tegenaan loopt en stelt precies de goede vragen waardoor je verder gaat denken over je eigen handelen.

Ik heb heel veel gehad aan de spiegels die Maaike mij (op een liefdevolle manier) voorhield en heb dankzij haar coaching echt een hoop over mezelf geleerd.

Ik pas de lessen (o.a. het aanvaarden van situaties, mezelf afschermen, gevoelens van anderen onderscheiden) die ik van haar leerde, nog steeds elke dag toe en ben een stuk liever voor mezelf geworden. Ik zou Maaike zeker aanraden als coach!

Daphne

In het begin twijfelde ik: komt mijn boodschap wel over? Begrijp je me wel echt, begrijp je wat ik bedoel?

Na een paar consulten bij jou in de praktijk geweest. Daarna juist fan van het telefonisch overleg. Ik kan me volledig concentreren op de inhoud. Geen afleidingen die er in een live gesprek wel zijn. Geen afdwalingen. Door de concentratie op inhoud, noteer ik ook meer. Aan de keukentafel, mobiel op luidspreker, notitieboekje voor me.

Jij hoort, door jouw ervaringen, goed wat ik zeg. Je hoort mijn stem echt en je luistert duidelijk naar wat ik zeg. Dit merk ik aan jouw feedback, aan jouw vragen.

Als ik emotioneel word, moet huilen, benoem ik dat meteen zodat jij het weet. Ook dat heeft me niet in de weg gezeten tijdens een gesprek.

Monique

Ervaringen van anderen

Meld je aan

 

Ontvang regelmatig de nieuwste HSP artikelen & tips in je mailbox!