Skip to content

Praktijkadres

Sint Mariewal 1 2801 WS Gouda

Praktijkadres

Sint Mariewal 1 2801WS Gouda

Online

Met en zonder beeld mogelijk

Online

Met en zonder beeld mogelijk

Maak een afspraak

Afspraken worden ingepland via het secretariaat door Naomi de Jong. Ze is aanwezig op maandag, dinsdag & donderdag.

We reageren altijd. Heb je op bovenstaande dagen geen reactie ontvangen? Check dan je spamfolder.

Wachtlijst

Op dit moment hebben wij helaas te maken met een wachttijd, waardoor intakegesprekken niet meer op korte tijd ingepland kunnen worden. We hebben een wachtlijst waar je je voor kunt aanmelden via ons contactformulier. De wachttijd bedraagt op dit moment circa 4 maanden.

Heb je vragen?

Door grote drukte beantwoorden wij alleen vragen over het coachingstraject.
 
Lees ook
 
 
Meer over hoogsensitiviteit lees je in de artikelen op de website.

Corona maatregelen

De praktijk is open en afspraken zijn mogelijk in de praktijk of door middel van (video)bellen.

Voor afspraken in de praktijk gelden de volgende corona maatregelen:
 
  • Je hebt geen klachten die passen bij het coronavirus, zoals een verkoudheid.
  • Bel max. 5 minuten vóór het afgesproken tijdstip aan.
  • Bij binnenkomst graag je handen wassen.
  • De praktijk wordt meermalen per dag schoongemaakt en doorgelucht.
  • Je hoeft binnen geen mondkapje te dragen.

Antwoorden op veelgestelde vragen

HSP begeleiding

Wat anderen van de HSP begeleiding vonden

Recensies

Ik heb heel veel gehad aan de spiegels die Maaike mij (op een liefdevolle manier) voorhield en heb dankzij haar coaching echt een hoop over mezelf geleerd. Ik pas de lessen (o.a. het aanvaarden van situaties, mezelf afschermen, gevoelens van anderen onderscheiden) die ik van haar leerde, nog steeds elke dag toe en ben een stuk liever voor mezelf geworden. Ik zou Maaike zeker aanraden als coach!
Daphne
Maaike is een fijne, betrouwbare en down-to-earth coach en een echte expert op het gebied van HSP. Ze gebruikt verhelderende tekeningen als voorbeelden om inzicht te krijgen hoe je eigen HSP-brein werkt, dat is wat mij erg heeft geholpen.
Suzanne
Maaike veel dank voor de waardevolle inzichten! Met humor en echt doorvragen stuurde je ons gesprek. Ik werd me bewust van wat ik tegen mezelf zeg, de neiging die ik heb om mezelf onbewust tégen te werken. Ik wil mijn aandacht volop richten op de dingen waar ik van geniet en die ik wil bereiken. En daar is nu weer alle ruimte voor.
Monique
Ik kwam op een punt in mijn leven dat ik zelf coaching wilde. Op facebook volgde ik Maaike al geruime tijd en had het gevoel met haar wil ik in gesprek gaan. Mijn gevoel klopte bij Maaike. Ze gaf mij meteen het gevoel dat ik alles kon vertellen wat ik had meegemaakt in mijn leven. Zij creëerde rust en ruimte maar kon ook goed relativeren met een tikje humor. Ik voelde me gehoord door haar.
Selina
Ik ben een aantal keren bij Maaike geweest en ze heeft mij op een heel prettige manier laten zien waar mijn valkuilen liggen. Het was voor mij een hele stap om met iemand te gaan praten maar ik voelde me bijzonder op mijn gemak bij haar! Het was fijn om met iemand te praten die je precies begrijpt.
Leonie
Maaike biedt mij al ruim twee jaar fijne coachingsgesprekken, waarmee ik meer inzicht krijg in de situaties die zich in mijn leven afspelen. De gesprekken helpen me bijvoorbeeld bij het zoeken naar balans tussen te veel en te weinig prikkels en het onderzoeken van mijn rol in het leven. Het is fijn om te weten dat ik niet de enige ben die op een bepaalde manier tegen dingen aankijk en beleef.
Hella
Juli 2019, toen begon mijn zoektocht naar mezelf bij Maaike. Nu bijna een jaar later kan ik vanuit volledige kracht in mezelf zeggen dat ik een ontzettende mooie, pijnlijke, uitdagende, inspirerende en helende reis heb afgelegd naar weer volledig in verbinding zijn met wie ik echt ben. Dat ik nu vanuit mijn intuïtie en zelfvertrouwen het leven toegemoet treed, ipv vanuit angst/onzekerheid en vanuit mijn hoofd.
Nadine
Een tijdje geleden bij Maaike geweest en al heel snel werd duidelijk dat ik hoogsensitief ben! Ik had het zelf al wel gedacht, maar Maaike heeft voor mij het kwartje laten vallen waar ik haar heel dankbaar voor ben! Maaike is een warm en invoelend persoon wat het gesprek heel prettig maakt, je kunt daardoor eerlijk en open zijn.
Riek
“Een ontzettend lieve vrouw die je zelf aan het denken zet en je zo tot antwoorden laat komen die je zoekt. Ik ben er ontzettend mee geholpen en kan nu mijn leven indelen zoals ik dat wil met mijn eigen grenzen en iedereen die mij in mijn waarde laat. Fantastisch!”
Gaby
Maaike is vriendelijk en professioneel. Ze kon n.a.v. mijn verhaal goed analyseren. Dit gaf mij inzicht en helderheid. Ik waardeer haar kennis over hooggevoeligheid. Ik merkte dat het snel vertrouwd voelde.
F
Ik heb Maaike als rustige, prettige coach ervaren die de tijd voor je neemt, goed naar je luistert en ook goede vragen stelt die je soms best wel aan het denken zetten. Maar hierdoor heb ik juist geleerd om het denken om te zetten naar voelen, aanvoelen waar ik behoefte aan heb. Voordat ik met coaching aan de slag ging, had ik al veel gelezen over HSP en dat zorgde voor herkenning. Dankzij de coaching van Maaike heb ik er beter meer leren omgaan.
B

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Secretariaat:

VAnaomi 

Technische ondersteuning:

Mustmedia

HSP coach Maaike is aangesloten bij:

HSP begeleiding Nederland

HSP begeleiding Nederland

Psychologie Magazine - HSP coach Maaike Kruijsen
KOPP en HSP