Skip to content

HSP coachingstraject op maat

Tarieven HSP begeleiding 2023

Particulieren

Intakegesprek, 1 1/2 uur  €145,- incl btw

Vervolgconsult, 1 uur  €110,- incl btw

Vergoeding vanuit een zorgverzekering is helaas niet mogelijk.

ZZP’ers

Intakegesprek, 1 1/2 uur  €145,- excl btw

Vervolgconsult, 1 uur €110,- excl btw

Je kunt een coachingstraject onder bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkelingskosten aftrekken van de bruto omzet (inkomstenbelasting). De BTW krijg je weer terug via de omzetbelasting. Informeer hiernaar bij je boekhouder.

Via je werk

Intakegesprek, 1 1/2 uur  €175,- excl btw

Vervolgconsult, 1 uur €145,- excl btw

Dit wordt bijvoorbeeld regelmatig gedaan in het kader van een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Offertes kunnen voorafgaand aan het traject worden opgesteld voor een intakegesprek en een aantal vervolggesprekken (meestal 6-8, meer of minder is ook mogelijk). Informeer naar de mogelijkheden bij je aanvraag.

HSP coach Maaike heeft coachingstrajecten verzorgd voor onder andere:​

nationale ombudsman logo

Nationale ombudsman

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Provincie Noord-Holland

Evides

Evides

Yuverta

Yuverta

Wat anderen van de HSP begeleiding vonden

Reviews

Professioneel, warm, duidelijk

Ik was op zoek naar een HSP-coach met een nuchtere, praktische benadering en ben zo bij Maaike terecht gekomen. De gesprekken waren heel prettig en gaven me de handvatten die ik nodig heb. Ze is professioneel, warm, duidelijk en met een fijne dosis humor. Ook complimenten voor haar website en sociale media – naast de gesprekken zijn haar artikelen erg aan te raden. Bedankt, Maaike!

Kim

Vinger op de zere plek

Maaike is een zeer goede coach met veel kennis van hoogsensitiviteit en afwijzingsgevoeligheid. Ze luistert aandachtig en weet telkens haar vinger op de zere plek te leggen. Dit doet ze op een heldere en empathische manier.

Door de sessies met haar heb ik veel meer zelfinzicht gekregen en is het me gelukt om hardnekkige denk- en gedragspatronen te doorbreken. Dit neem ik de rest van mijn leven mee en ik ben haar daar heel dankbaar voor!

Peter

Zéér waardevol

Mijn gesprekken met Maaike waren zéér waardevol. De 1e sessie hebben we goed in kaart gebracht wat ik nodig had. In overleg zijn we een traject in gegaan. Maaike is goed in staat de zaken terug te leggen waar ze horen, zonder het (gezamenlijke) doel uit het oog te verliezen. 

Door de gesprekken kreeg ik inzichten in mijn eigen handelen en we hebben de sessies goed en voldaan afgesloten. Absoluut een aanrader als je worstelt met je hoogsensitiviteit en/of je hoogbegaafdheid. Dank je wel!

Ellis