Skip to content
HSP begeleiding in Gouda

HSP begeleiding op maat

Wat kan HSP begeleiding voor jou betekenen?

HSP begeleiding kan jou ondersteunen in het accepteren van je hoogsensitiviteit. Zoals het in kaart brengen en verwerken van je emoties en het loslaten (= accepteren) van situaties uit het verleden. Maar ook het leren stellen van grenzen, het hervinden van jezelf en het ontdekken van jouw unieke kwaliteiten. De focus ligt gedurende het hele proces op wie jij bent en wat voor jou werkt.

Mijn rol hierin als HSP coach/counselor is een stukje mee te wandelen op je pad en je te motiveren om alles uit jezelf te halen. Samen kijken we vervolgens wat jouw mogelijkheden zijn en hoe je deze het beste kunt inzetten, zodat je op jouw manier vanuit een prettige en ontspannen wijze met je hoogsensitiviteit kunt leven.

Jij bepaalt de route en het tempo.

Hoe werkt het?

1. Maak een afspraak

Stuur een bericht via het contactformulier voor een afspraak.

2. Vul de formulieren in

Als de afspraak gemaakt is stuurt Naomi je onder andere het intakeformulier en antwoordenformulier van de HSP test toe als voorbereiding op het intakegesprek. Deze formulieren stuur je uiterlijk één week voor het intakegesprek ingevuld retour.

3. Het intakegesprek

In dit gesprek kijken we samen waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt om weer verder te kunnen.

4. Coachingstraject

Als een coachingstraject passend is en jij er een goed gevoel over hebt, gaan we aan de slag.

HSP begeleiding

Is Gouda te ver weg? Online HSP begeleiding >>

HSP coachingstraject

Het intakegesprek

Elk traject voor HSP begeleiding start met een intakegesprek van circa 1 1/2 uur, zodat we de tijd hebben om jouw situatie en leven in kaart te brengen. Voorafgaand aan de intake ontvang je per e-mail een intakeformulier en HSP test die je uiterlijk één week voor de intake ingevuld terug dient te sturen. Zo kunnen we tijdens het intakegesprek gelijk aan de slag!

We bekijken in het intakegesprek waar je tegenaan loopt en wat jij nodig hebt. Aan het einde van dit gesprek is de beslissing aan jou of je een traject aan wilt gaan. Je hebt altijd de gelegenheid er thuis rustig over na te denken.

Vervolgconsulten

Na het intakegesprek kunnen we op jouw verzoek een vervolgconsult plannen. Deze duren altijd één uur. Hoeveel vervolgconsulten nodig zijn verschilt per situatie en behoefte. Gemiddeld zijn 6-8 sessies voldoende, maar dit kunnen er ook meer of minder zijn. Geen (hoogsensitief) mens is gelijk, wat jij nodig hebt staat voorop.

Over mij

Maaike Kruijsen

Ik ben een mensenmens en ik kan enorm genieten van de stilte en de natuur. De afwisseling tussen samen zijn met mensen, als HSP coach in de praktijk en de momenten alleen in de natuur zijn voor mij als extraverte en hoogbegaafde HSP’er ideaal.

Naast coachen ben ik graag creatief bezig met schrijven, het verder ontwikkelen van deze website en leer ik bij over hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid en psychologie.

In mijn vrije tijd bestudeer en fotografeer ik onder meer roofvogels in binnen- en buitenland. Ik bestuur ook webcams van diverse roofvogels en werk indirect mee aan onderzoek naar Amerikaanse zeearenden en hun broedgedrag.

Tot slot reis ik graag om nieuwe mensen te ontmoeten en prachtige natuur te ontdekken

Lees meer over mij >>

HSP coach Maaike

Foto: Wendy van Bree Fotografie

Veelgestelde vragen

HSP begeleiding